MHP Çayırova İlçe Başkanı Görevinden İstifa Etti

MHP İLÇE BAŞKANI GÖREVİNİ BIRAKTI

 

MHP Çayırova İlçe Başkanı İsmail Akkuş istifa etti. MHP’de yaşanan il başkanı değişiminin ardından ilçelerde de başkanlar bir bir istifa etmeye devam ediyor.

 

 

MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş’ın sağlık sorunlarını gerekçe göstererek görevinden istifa etmesinin ardından MHP’de istifalar devam ediyor. Son olarak MHP Çayırova İlçe Başkanı İsmail Akkuş ilçe başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

 

ALTINCI İLÇE ÇAYIROVA OLDU

 

15 Eylül’de il başkanı değişen MHP Kocaeli Teşkilatları’nda, Murat Nuri Demirbaş’ın istifa etmesiyle il başkanlığı görevine Tuncay Batı atandı. Atamanın hemen ardından 16 Eylül’de Kartepe ve Başiskele İlçe Başkanları istifa ettiklerini açıkladı.

 

17 Eylül’de İzmit, Darıca, Kandıra İlçe Başkanları da istifa ettiklerini duyurdu.2 günde 5 ilçe başkanı istifa eden MHP Kocaeli Teşkilatları’nda altıncı istifa da Çayırova’dan geldi. İki yıldır MHP Çayırova İlçe Başkanlığı görevini başarıyla yürütmekte olan İsmail Akkuş istifa ettiği açıkladı.

 

MHP Çayırova ilçe teşkilatı başkanı İsmail Akkuş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Milliyetçi Hareket Partisi’nin kıymetli mensupları ve saygıdeğer dava arkadaşlarım, yaklaşık 2 yıldır şan ve şeref ile yürütmekte olduğum Milliyetçi Hareket Partisi Çayırova İlçe Başkanlığını gördüğüm lüzum üzerine bırakıyorum.

 

Bize inanan, güvenen, bizim ile yol yürüyen siz değerli dava arkadaşlarımın her birine ayrı ayrı teşekkür ederim. Haklarınızı helal edin.."dedi.

 

Kocaeli mesaj Gazetesi olarak İsmail Akkuş a sivil hayatında ve bundan sonra ki siyasi hayatında başarılar diliyoruz.

 

HABER HÜSEYİN MERT